Sou a: Inici / Noticies / Oberta la convocatòria per sol·licitar els Premis a l’Excel·lència Esportiva 2022

Oberta la convocatòria per sol·licitar els Premis a l’Excel·lència Esportiva 2022

Igualada torna a premiar per 5è any consecutiu els millors esportistes individuals de la ciutat
08-07-2022

Ja fa cinc anys que l’Ajuntament d’Igualada reconeix l’esforç dels esportistes de màxim nivell individuals de la ciutat. El consistori reconeix d’aquesta manera els esportistes que hagin participat a competicions internacionals o de màxim nivell. La regidora d’Esports Patrícia Illa ha destacat que “es tracta de reconèixer el talent, l’esforç i els èxits d’aquells esportistes que destaquen en disciplines individuals, havent acreditat resultats i títols importants durant el darrer any”. Illa ha recordat que l’Ajuntament ha “pogut ajudar a grans esportistes com  estat la corredora de muntanya, Laura Orgué o bé l’atleta de muntanya i esquiador de fons, Pol Makuri; o el jugador de moda del tennis taula, Joan Masip”.

Des de l’1 de juliol i fins al 31 del mateix mes es poden sol·licitar els Premis a l’Excel·lència Esportiva d’enguany per a esportistes d’esports individuals. Aquests premis estan destinats a aquells esportistes individuals igualadins que hagin estat federats en un esport individual, hagin participat en competicions oficials de categoria absoluta organitzades o emparades per la Federació Esportiva corresponent i s’hagin obtingut algun resultat final en esdeveniments esportius que s’estableixen en els criteris per ésser puntuable en la temporada que hagi finalitzat completament el dia 31 de desembre de 2021.

La valoració de cada esportista es farà seguint una taula de puntuació per cadascuna de les competicions on s’hagin obtingut resultats. Aquest any es divideix la puntuació en competicions a nivell Estatal, Europeu, Mundial i Jocs Olímpics, essent aquesta darrera la màxima puntuació possible.

El procediment de tramitació es farà, preferentment, de forma telemàtica, des de l’apartat e-tràmits del web municipal (tramits.igualada.cat), on es podran consultar les bases i la documentació a presentar.

  • Compartir
Pertany a: