Sou a: Inici / Noticies / Obertes les inscripcions per l’Escola de Teatre Municipal La Tarima

Obertes les inscripcions per l’Escola de Teatre Municipal La Tarima

La matrícula es pot fer en línia des del web de l’Ajuntament d’Igualada
20-07-2023

Segueixen obertes les inscripcions pel curs 2023-2024 de l’escola municipal de teatre La Tarima. L’escola ofereix formació per grups d’edat per alumnes des de tercer de primària fins també teatre per adults. La matrícula es pot fer en línia al web de l’Ajuntament seguint aquest enllaç:  https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=407

Aquest proper curs la gestió i direcció de l’Escola Municipal de Teatre canviarà després d’efectuar-se un concurs públic que decidirà quines persones gestionaran aquest espai de formació d’entre les que s’han mostrat interessades. L’escola tanca, doncs, una etapa en què ha estat dirigida per la companyia Teatre Nu, uns anys en què l’escola ha crescut i ha mantingut la qualitat. Els alumnes de La Tarima ha participat en desenes d’activitats de la ciutat com ara els actes de Nadal o les visites guiades i culturals a diferents punts de la ciutat com ara el Centre Cívic Nord o l’Alberg de Cal Maco. 

Les classes de teatre d’aquest curs es realitzaran al Centre Cívic de Fàtima. El projecte de l’Ajuntament per seguir professionalitzant els estudis artístics municipals és el de traslladar l’escola de teatre i la seva activitat docent al nou Auditori, que projecta per la ciutat. Un nou espai que ha de convertir-se en l’espai insígnia de la cultura a Igualada tant pel que fa al gaudi dels espectacles com en la formació dels joves artistes i intèrprets. En aquest espai també s’hi ubicarà l’Escola Conservatori Municipal de Música que recentment ha estat equipada amb diversos pianos nous.

 

 

  • Compartir
Pertany a: