Sou a: Inici / Noticies / Obre el nou pàrquing de la piscina de Les Comes

Obre el nou pàrquing de la piscina de Les Comes

El nou aparcament, d’accés gratuït, ofereix 140 places i s’emmarca en el Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals
28-08-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha posat en funcionament aquest dimarts, 28 d’agost, un nou aparcament al complex esportiu de Les Comes, que ha de donar servei fonamentalment als usuaris de piscina municipal. El pàrquing que s’ha obert avui, coincidint amb l’inici de la nova temporada de la instal·lació, ofereix 140 noves places d’estacionament gratuït. A la seva posada en marxa hi han assistit l’alcalde, Marc Castells, els regidors titulars de les àrees d’Esports i Qualitat Urbana, Rosa Plassa i Jordi Pont, i representants d’alguns dels clubs que habitualment fan ús dels equipaments públics de Les Comes.

L’aparcament se situa a tocar de la piscina i del c/ Carles Riba, en un espai que fins ara no tenia cap ús. Les obres van arrencar a mitjans del passat mes de gener, s’han enllestit aquest agost i han suposat una inversió de 422.000 euros. S’ha anivellat i adequat la superfície, s’hi ha establert una xarxa de drenatge d’aigües pluvials i també l’enllumenat públic i la senyalització, i s’ha pavimentat tota l’àrea amb asfalt i plaques de formigó prefabricat que han permès plantar-hi herba i minimitzar l’impacte visual. A més, s'ha intervingut també en la mobilitat de la zona i, per a optimitzar el trànsit, s’ha canviat la configuració del tram afectat del c/ Carles Riba, que ara té dos sentits de circulació, creant una nova rotonda en el punt en què conflueixen els carrers Guixeres i Carles Riba.

Candidatura a Ciutat Europea de l’Esport 2019 · La construcció d’aquest nou pàrquing s’emmarca en el Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l’Ajuntament d’Igualada executa com una part fonamental en la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport l’any 2019. Tal i com ha recordat Marc Castells avui, les ciutats finalment escollides per obtenir aquesta distinció es donaran a conèixer aquesta mateixa tardor.

Dins del mateix pla s’han impulsat altres accions en aquest complex, com la reforma del pàrquing dels camps de futbol, la instal·lació de calefacció a la sala de barri, la reforma de la caseta del Club de Bitlles Igualada al parc de Les Comes, que entra en funcionament aquesta mateixa setmana, o l’arranjament de l’Anella Verda a Les Guixeres i la creació del Mirador de Montserrat. A més, ara mateix hi ha altres elements en construcció, com el nou pavelló poliesportiu que es preveu posar en funcionament durant el primer trimestre de l’any 2019, i uns altres que es preveu iniciar ben aviat, com la nova pista de vòlei sorra a la part Nord del complex.

  • Compartir
Pertany a: ,