Sou a: Inici / Noticies / Obre portes el 34è Saló de la Infància

Obre portes el 34è Saló de la Infància

El 'Saló Tecnològic' tindrà lloc fins el proper 4 de gener a l’antic Escorxador, combinant espais d’esbarjo amb continguts didàctics
27-12-2017

Aquest dimecres, 27 de desembre, ha arrencat la 34a edició del Saló de la Infància d’Igualada, que romandrà obert fins el proper 4 de gener de 2018; una iniciativa del departament de Joventut de l’Ajuntament que, per segon any consecutiu, se celebra al recinte de l’antic Escorxador. Aquesta tarda l’alcalde, Marc Castells, i diferents regidors del consistori encapçalats per la responsable d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, han protagonitzat la passejada inaugural, al costat de l'equip responsable de l’organització de l’esdeveniment.

El Saló de la Infància estarà obert cada dia, fins el 4 de gener, entre les 10:30 i les 19:30h, a excepció del dia 31 de desembre, que només estarà obert fins a les 14h i el dia 1 de gener, que no obrirà portes. El preu de l’entrada al Saló és de 3,50 euros per dia i és gratuït per als menors de 3 anys i per als acompanyants majors de 12. L’abonament per a quatre dies té un preu d’11 euros i el servei de guarda-roba té costa 1 euro.

El departament municipal de Joventut, impulsor d’aquesta proposta, torna a vetllar, com és habitual des de ja fa uns anys, perquè el Saló de la Infància sigui un espai d’oci, joc i esbarjo, però alhora una iniciativa amb continguts didàctics que contribueixin a despertar la curiositat i a desenvolupar el coneixement dels infants.

Els últims anys s’ha celebrat El Saló de les Idees (2012), El Saló Bestial (2013), Un Saló Sonat! (2014) i El Saló dels Xefs (2015) i El Saló del Cinema (2016) i enguany s’ha decidit posar la mirada en el món de la tecnologia, anomenant aquesta edició El Saló Tecnològic. La voluntat és, doncs, esperonar els nens i nenes de la ciutat a interaccionar amb el seu entorn, explorar, participar i adquirir coneixement en aquest àmbit.

Per a la celebració d’aquesta cita, l’Ajuntament ha instal·lat novament dues grans carpes al pati del recinte, fet que permet dur a terme les activitats en una superfície superior als 3.000 m2. Com novetat, enguany s'ha dissenyat una aplicació per a mòbils que es pot descarregar gratuïtament i on es pot trobar tota la informació per participar i guanyar premis. Els infants que hi assisteixen poden viure l'experiència de posar-se unes ulleres de realitat virtual i deixar volar la seva imaginació, però també saltar i córrer, gaudir del rocòdrom, la tirolina, el circuit de karts o la pista d’skate, entre moltes altres opcions.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir