Sou a: Inici / Noticies / Obre portes el renovat espai de lleure familiar del carrer Capità Muntaner al barri de Les Comes

Obre portes el renovat espai de lleure familiar del carrer Capità Muntaner al barri de Les Comes

L’Ajuntament d’Igualada ha transformat aquest espai infantil amb una reordenació de la vegetació i el canvi de jocs infantils, que inclou un gronxador adaptat
07-12-2022

Aquest diumenge 2 de desembre, s’ha obert oficialment l’espai de lleure familiar ubicat al carrer Capità Muntaner al barri de Les Comes. L’obertura ha comptat amb una xocolatada i una activitat de conta contes per als infants.

L’Ajuntament d’Igualada ha remodelat totalment l’espai amb una reordenació de la vegetació que permet una visió més àmplia del parc. La remodelació ha suposat també el canvi dels elements de joc infantil que s’han repartit en dos espais del parc i inclouen, també, un gronxador adaptat. El parc també compta amb una tanca baixa que delimita l’espai de lleure familiar.

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat en valor aquest remodelat espai de joc i oci a Les Comes. Castells ha animat a totes les nenes i nens a “fer-ne ús i a cuidar-lo per tal que pugui ser usat per tothom durant molt de temps”. En el seu parlament l’alcalde d’Igualada ha fet referència a les actuals obres que afecten diverses voreres del barri “que estan essent remodelades per tal que tots els passos de vianants siguin accessibles per tothom”.   

 

  • Compartir