Sou a: Inici / Noticies / Obres d'ampliació de voreres al carrer Santa Caterina

Obres d'ampliació de voreres al carrer Santa Caterina

Els treballs implicaran, durant tres setmanes, afectacions i talls de trànsit rodat al tram comprès entre els carrers del Retir i de l’Aurora.
23-02-2016

L’Ajuntament d’Igualada inicia el proper dilluns, 29 de febrer, les obres d’ampliació de la vorera Oest del carrer Santa Caterina, entre el carrer del Retir i el carrer de l’Aurora. Aquesta voravia presenta actualment un estat molt deficient, amb un ample de 90 cm i un pendent lateral superior al 2%. És doncs, una vorera estreta en un carrer amb una freqüent circulació de persones que, a dia d’avui, no compleix les mínimes exigències d’accessibilitat.

Per això, el departament municipal de Qualitat Urbana executarà ara el seu eixamplament fins als 180 cm, donant continuïtat a la millora prèvia que ja es va dur a terme anteriorment en aquesta mateixa via, al tram que va del carrer de l’Aurora al Passeig Verdaguer. Coincidint amb aquesta acció, la seva vorera Est, a l’alçada del carrer del Retir, també experimentarà millores. L’actuació té una durada prevista de tres setmanes i un cost de 36.000 euros.

Afectacions de trànsit · Mentre durin les obres, el trànsit restarà totalment tallat als vehicles –no als vianants– en aquest tram, fet que obligarà a algunes alteracions en el servei de bus urbà, en la recollida d’escombraries i en l’accés als aparcaments particulars i al de la Plaça de Cal Font. En el primer cas, els veïns podran entrar i sortir fora de les hores en què treballin els operaris i, pel que fa a l’aparcament públic, caldrà accedir-hi en tots els casos per la seva entrada Nord, al carrer Sant Magí. Durant els darrers dies, l’Ajuntament ha informat els botiguers i els veïns de totes aquestes afectacions.

  • Compartir