Sou a: Inici / Noticies / Passejada de la gent gran d'Igualada a Santpedor

Passejada de la gent gran d'Igualada a Santpedor

Va ser la segona cita del cicle 2016/17 de passejades per a la gent gran de la Diputació de Barcelona, que compta amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament
27-01-2017

El passat dimarts, 24 de gener, caminants igualadins van participar, a Santpedor, en la segona cita del cicle 2016/17 de passejades per a la gent gran de la Diputació de Barcelona, que compta amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, entre altres.

Van arrencar al pavelló municipal de Santpedor fins arribar a l’ermita de Sant Anna, construïda entre 1761 i 1769. Van poder visitar l’església barroca per després continuar la marxa en direcció als Aiguamolls de la Bòbila, gaudint d’unes espectaculars vistes de la serralada de Montserrat. Un cop finalitzada la visita dels aiguamolls, van deixar les pistes de terra per entrar dins del poble. Van realitzar un petit recorregut pel casc antic medieval fins arribar a la sala de Cal Llovet on van finalitzar la caminada, van dinar i van gaudir d’una actuació del grup local de playback de la gent gran.

La propera passejada tindrà lloc a Igualada el propera 15 de febrer.

  • Compartir