Sou a: Inici / Noticies / Passejada per a la gent gran a l'entorn d'Igualada

Passejada per a la gent gran a l'entorn d'Igualada

Els participants van visitar l’ermita, el museu i el mirador de La Tossa i, tot seguit, van caminar aproximadament 8 quilòmetres fins arribar al nucli antic de Santa Margarida de Montbui
20-02-2017

El passat dimecres, 15 de febrer, es va dur a terme la tercera cita del cicle 2016/17 de passejades per a la gent gran de la Diputació de Barcelona, que compta amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada.

En aquesta ocasió, el municipi organitzador va ser precisament la capital de l’Anoia, que va proposar una ruta per l’entorn de la Conca d’Òdena. Concretament, els participants, procedents de Sant Celoni, El Prat de Llobregat, Santpedor i la mateixa Igualada, van visitar l’ermita, el museu i el mirador de La Tossa i, tot seguit, van caminar aproximadament 8 quilòmetres fins arribar al nucli antic de Santa Margarida de Montbui.

La trobada va finalitzar amb un dinar al gimnàs del complex esportiu de Les Comes, on van rebre la benvinguda de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Rosa Plassa. La propera passejada tindrà lloc a El Prat de Llobregat el dimecres, dia 22 de març.

  • Compartir