Sou a: Inici / Noticies / Incidència a l'Escola Dolors Martí d'Igualada

Incidència a l'Escola Dolors Martí d'Igualada

En tot moment ha estat garantida la seguretat dels escolars, que han estat evacuats immediatament, i les classes s'han reprès amb normalitat una hora després de l'incident.
23-02-2016

Aquest dimarts, 23 de febrer, al voltant de les 10:30h, s’ha produït un petit foc en un forn de la cuina de l’Escola Dolors Martí d’Igualada. Els treballadors del centre l’han apagat fent ús d’un extintor i, tot i que finalment no ha anat a més, s’ha activat automàticament el protocol d’emergència, tallant el subministrament de gas de la instal·lació i evacuant tots els escolars i el personal al pati per evitar qualsevol afectació.

S’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques, a banda d’una dotació dels Bombers, que bàsicament ha fet tasques de ventilació per treure el fum de dins de l’edifici. A les 11:30h els infants han tornat a entrar i les classes s’han reprès amb normalitat.

L’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia ja han disposat l’arribada d’aliments per avui mateix i per als propers dies, de manera que es preveu que el servei de menjador funcioni normalment. Paral·lelament, es durà a terme una revisió exhaustiva i la reparació de la cuina afectada per l’incident, abans de la seva posada en marxa.

Des del departament municipal d’Ensenyament es vol agrair la professional i ràpida reacció del personal del centre, que en tot moment ha garantit la seguretat dels alumnes, com també la col·laboració dels serveis d’emergències i del Consell Comarcal.

  • Compartir