Sou a: Inici / Noticies / Plenari 2018/19 del Consell dels Infants

Plenari 2018/19 del Consell dels Infants

Els petits consellers i conselleres que l’integren van exposar les propostes que han treballat durant tot el curs i van poder expressar les seves opinions
27-05-2019

El Consell Municipal dels Infants d’Igualada va celebrar el passat dijous, 23 de maig, l’últim plenari del curs 2018/2019 al Saló de Sessions de l’Ajuntament.

Els petits consellers i conselleres que l’integren van exposar les propostes que han treballat durant tot el curs i van poder expressar les seves opinions. Des de la passada tardor, el Consell dels Infants ha dut a terme jornades de treball mensuals, participant també en diferents actes com els Tres Tombs o la plantada d’arbres al parc de Puigcornet i treballant, a més, en diferents encàrrecs que els va fer l’Ajuntament, com ara el disseny de l’ampliació del Parc Central destinada als jocs i el lleure, el manifest de la Festa dels Drets dels Infants o l’elaboració de propostes de millora enfocades a reduir l’incivisme a la ciutat.

El plenari del passat dijous, que va ser presidit per la tinent d’alcalde Carme Riera, va servir per posar en comú i valorar tota la feina feta.

IMATGES DEL PLENARI A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir