Sou a: Inici / Noticies / Portes obertes al nou Campus Universitari

Portes obertes al nou Campus Universitari

El proper dissabte, 27 de setembre, de 10 a 14h, es durà a terme una jornada de portes obertes al nou Campus Universitari d’Igualada.
23-09-2014

El proper dissabte, 27 de setembre, de 10 a 14h, es durà a terme una jornada de portes obertes al nou Campus Universitari d’Igualada. Al llarg del matí, doncs, tothom que ho desitgi hi podrà accedir per conèixer les noves instal·lacions universitàries de la capital de l’Anoia, situades al carrer de Maria Trulls i Algué amb l’Avinguda del Pla de la Massa.

Professors de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada i investigadors de la Càtedra A3 d’Innovació de la Pell, el Tèxtil i la Moda estaran ubicats en diferents localitzacions del nou edifici per tal d’explicar als visitants els espais, els estudis universitaris i els diferents treballs d’investigació que s’hi duen a terme.

El Campus Universitari d’Igualada va ser inaugurat el passat dijous, 18 de setembre, amb la presència, entre altres autoritats, del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el president del Consorci de l’Escola Tècnica d’Igualada (CETI) i director general d’Universitats, Lluís Jofre.

  • Compartir