Sou a: Inici / Noticies / Primera experiència dels Patis Oberts a Igualada

Primera experiència dels Patis Oberts a Igualada

Els horaris d’obertura del pati de l'escola Ramon Castelltort seran els dissabtes de 16 a 19h i els diumenges de 11 a 14h
06-11-2016

Aquest diumenge, 6 de novembre, s’ha celebrat la festa d’obertura a la ciutat del pati de l’Escola Pare Ramon Castelltort, amb la presència dels Esmolets i un esmorzar saludable per als assistents. Els Patis Oberts són una iniciativa del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, que vol ampliar les zones d’esbarjo i de joc, permetent als veïns i veïnes dels barris propers gaudir de les àrees esportives de les escoles els caps de setmana.

La primera experiència arrenca al Ramon Castelltort, amb la col·laboració de la direcció, de l’AMPA, de l’associació de veïns del barri de Set Camins i de Creu Roja Anoia. En base a la seva evolució s’avaluarà la idoneïtat d’estendre els Patis Oberts a altres escoles d’Igualada. Els horaris d’obertura del pati seran els dissabtes de 16 a 19h i els diumenges de 11 a 14h i hi haurà un monitor que tindrà cura del bon ús de les instal·lacions.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir