Sou a: Inici / Noticies / Preinscripció a les llars d'infants municipals

Preinscripció a les llars d'infants municipals

Aquesta setmana s’ha iniciat el període de preinscripció a les llars d’infants municipals d’Igualada, que romandrà obert fins el proper 12 de maig
04-05-2017

Aquesta setmana s’ha iniciat el període de preinscripció a les llars d’infants municipals d’Igualada, que romandrà obert fins el proper 12 de maig. Les inscripcions es poden formalitzar al departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, al c/ Trinitat 12, 2n pis, de dilluns a divendres, de 8 a 14:30h i els dijous també de 17 a 19h.

Per a informar sobre aquest procés de preinscripció s’ha editat una guia al voltant de les escoles bressol municipals, que conté totes les dades relatives a horaris, preus, servei de menjador, condicions d’accés, documentació que cal presentar, criteris i barems de puntuació. Es pot consultar on-line AQUÍ.

Igualada compta amb tres llars d’infants municipals, La Lluna, La Rosella i L’Espígol, amb una oferta de places total de 189 places. L’edat mínima que han de tenir tots els infants per accedir a una escola bressol és de 16 setmanes a dia 1 de setembre de 2017; és a dir, nascuts fins al 12 de maig de 2017. La documentació que cal presentar obligatòriament és l’original i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutors, l’original i fotocòpia del llibre de família o documents relatius a la filiació i tota la documentació necessària –original i còpia– per a certificar els apartats del barem que es vulguin fer valer.

Durant el mes de juny està prevista l’obertura del termini per sol·licitar les beques d’escolarització a les llars d’infants municipals així com les beques de menjador.

 

  • Compartir