Sou a: Inici / Noticies / Preinscripció per als nous cursos de Formació Ocupacional

Preinscripció per als nous cursos de Formació Ocupacional

Es duran a terme un curs d’Atenció Sociosanitària per a Persones Dependents, un d’Organització del Transport i la Distribució i un d’Anglès.
14-12-2015

Ja es poden formalitzar a Igualada les preinscripcions, de manera presencial, per als cursos de Formació Ocupacional que es duran a terme a IG-nova Ocupació. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat per a aquest 2015-2016 la realització de tres cursos, dos dels quals amb Certificats de Professionalitat. Aquests són els d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, de 450h i nivell 2; el d’Organització del Transport i la Distribució, de 420h i nivell 3; i un d’Anglès: nivell A1, que no comporta certificat de professionalitat

Per accedir al primer curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials es requereix el nivell de competència 2. Això equival a tenir el Graduat Escolar o en la ESO, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2,  haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau mitjà o bé la prova d'accés a la universitat.

Per accedir al Curs d’Organització del Transport i la Distribució, es demana el nivell de competència 3. Això vol dir tenir el títol de Batxillerat o equivalent a efectes laborals, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 3, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau superior o bé la prova d'accés a la universitat.

Finalment, per accedir al curs d’Anglès nivell A1, cal tenir fet el segon curs de la ESO o equivalent a efectes acadèmics i professionals.

La Formació Ocupacional té per objecte la qualificació professional de les persones per al desenvolupament d'una professió, i com a conseqüència, vol augmentar les possibilitats d'accés a una feina. Aquesta qualificació permet a una millor adaptació als processos de canvi de les empreses i el mercat laboral i permet adquirir o millorar les competències pròpies de la professió que es vol desenvolupar.

Per a inscripcions i per a més informació cal dirigir-se a IG-nova Ocupació (c/ Lleida, 78) en horari de dilluns a divendres de 8h-13h i, de dilluns a dijous, de 8 a 13h i de 15h-18h.

  • Compartir