Sou a: Inici / Noticies / Preinscripcions per la Formació Ocupacional 2015-2016

Preinscripcions per la Formació Ocupacional 2015-2016

La Formació Ocupacional té per objecte la qualificació professional de les persones per al desenvolupament d'una professió i augmentar les possibilitats d'accés a una feina.
20-11-2015

La Formació Ocupacional té per objecte la qualificació professional de les persones per al desenvolupament d'una professió, i com a conseqüència, augmentar les possibilitats d'accés a una feina. Aquesta qualificació permet a les persones, una millor adaptació als processos de canvi de les empreses i el mercat laboral i poder adquirir o millorar les competències pròpies de la professió que es vol desenvolupar.

Enguany, l'Ajuntament d'Igualada ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) la realització de tres cursos (dos d’ells Certificats de Professionalitat). Aquests cursos, resten a l'espera de ser aprovats pel SOC per a la seva realització però ja se'n pot fer la preinscripció de manera presencial a la recepció d’Ig-nova Ocupació.

Els cursos sol·licitats i pendents d'aprovació són Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (450h, Nivell 2), Organització del transport i la distribució (420h, Nivell 3) i Anglès: nivell A1 (No respon a certificat de professionalitat i té com a requisits d'accés haver completat el segon curs de l'ESO o equivalent a efectes acadèmics i professionals).

Aquests nivells de competència per a l'accés als cursos suposa els següents requisits d'accés: 

-          Nivell de competència 2: Es requereix el Graduat Escolar o en la ESO, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau mitjà o bé la prova d'accés a la universitat.

-          Nivell de competència 3: Batxillerat o equivalent a efectes laborals, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 3, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau superior o bé la prova d'accés a la universitat.

Per a inscripcions i per a més informació cal adreçar-se a Ig-nova Ocupació (c/ Lleida, 78 d’Igualada).

  • Compartir