Sou a: Inici / Noticies / Presentació de l’Igualada Fashion Lab a les entitats locals

Presentació de l’Igualada Fashion Lab a les entitats locals

El projecte té un pressupost de gairebé dos milions d’euros i compta amb finançament de fons europeus FEDER i de la Diputació de Barcelona
08-04-2019

L’Ajuntament d’Igualada, MODACC i FITEX han presentat aquest dimarts el projecte Igualada Fashion Lab a una desena d’entitats i agents socioeconòmics de l’Anoia, convidant-les a implicar-s’hi i sumar esforços per a fer-lo realitat. L’Igualada Fashion Lab és un Pla d’Especialització Competitiva Territorial (PECT) de les indústries del disseny de la comarca per als propers dos anys. Compta amb un pressupost total de gairebé dos milions d’euros, dels quals un 50% prové dels fons europeus FEDER i un 25% de la Diputació de Barcelona.

L’Igualada Fashion Lab l’impulsa un consorci format per l’Ajuntament d’Igualada com a entitat coordinadora, l’Agrupació Catalana del Tèxtil i la Moda (MODACC) i la Fundació Privada per a la Innovació tèxtil d’Igualada (FITEX) com a entitats sòcies, i els ajuntaments de Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Òdena com a entitats participants.

El passat 2 d’abril, el consorci es va reunir amb representants de l’Igualada Leather Cluster, TIC Anoia, l’Institut Milà i Fontanals i l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps “La Gaspar”. Altres agents que també es preveu implicar són la Unió Empresarial de l’Anoia, Fira d’Igualada, Disseny Igualada, la Universitat de Lleida o la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

La trobada va servir per informar els agents socioeconòmics sobre les accions que es duran a terme durant els propers dos anys, així com la forma en què poden participar i implicar-se en el seu desplegament.

Les entitats col·laboraran amb Igualada Fashion Lab de tres maneres. D’entrada, faran activitats de difusió i seran finestres del projecte per a les empreses vinculades a les indústries del disseny en els seus àmbits i territoris. A més, participaran en l’organització coordinada d’activitats de transferència de coneixement i promoció comercial adreçades a les empreses. Per últim, estan convidades a compartir propostes en el marc de les activitats del projecte.

  • Compartir