Sou a: Inici / Noticies / Presentació del procés participatiu 'Salut i dones'

Presentació del procés participatiu 'Salut i dones'

La iniciativa forma part dels actes del Dia Internacional per a la Salut de les Dones de la MICOD i el Pla de Salut d’Igualada 2015-2018
03-07-2017

Dins dels actes al voltant del 28 de Maig Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que coordina la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), i en el marc també del Pla de Salut d'Igualada 2015-2018, el departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament proposa una actuació que ha d’esdevenir un procés participatiu per a recollir les propostes i demandes de la ciutadania en l'àmbit de salut de les dones.

Així doncs, el proper dimarts, 11 de juliol, a les 19h i a l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12), tindrà lloc la presentació del procés participatiu Salut i Dones, que s’engegarà durant la tardor d’aquest any 2017. En l’acte hi haurà un espai d'acollida amb servei de monitoratge per a infants, per al qual cal inscripció prèvia abans del dia 7 de juliol.

Aquelles igualadines interessades a ser partícips d’un procés de recollida de demandes, inquietuds i propostes entorn a la seva salut, estan convidades a assistir-hi i participar-hi I, si aquell dia no hi poden prendre personalment però volen formar part del procés, poden posar-se en contacte amb el servei municipal de Promoció de la Salut a al telèfon 93 803 19 50, extensió 409, i del correu electrònic .

Com en la resta d’actes commemoratius del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, hi haurà un receptacle destinat al Recapte Solidari de Productes d'Higiene Femenina. Les donacions aniran destinades al Banc de Queviures d’Igualada.

  • Compartir