Sou a: Inici / Noticies / Presentat el llibre 'Igualada: festes i tradicions'

Presentat el llibre 'Igualada: festes i tradicions'

Un recull d’instantànies de quatre de les principals festes i celebracions de la ciutat, aquelles que probablement més la diferencien de la resta de municipis.
20-03-2015

El Saló de Sessions de l’Ajuntament ha acollit aquest divendres la presentació, davant d’un nombrós públic, del llibre Igualada: festes i tradicions, un recull d’instantànies de quatre de les principals festes i celebracions de la ciutat, aquelles que probablement més la diferencien de la resta de municipis i que millor defineixen la seva identitat. Són la Festa dels Reis, els Tres Tombs, el Sant Crist i la Festa Major, amb imatges del fotògraf Marc Vila i muntatge del dissenyador Ramon Enrich, una col·lecció de fotografies molt recents d’aquestes quatre festivitats, que venen d’antic i han arribat fins al segle XXI en unes condicions d’extraordinària vigència i vitalitat.

A l’acte de presentació de l’obra, impulsada des de l’Institut Municipal de Cultura (IMC), hi han assistit representants de diferents entitats de la ciutat, l’alcalde, Marc Castells, el tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Josep Miserachs, i altres regidors del consistori.

  • Compartir