Sou a: Inici / Noticies / Primer debat ciutadà sobre el futur del barri del Rec

Primer debat ciutadà sobre el futur del barri del Rec

L’eix central d’aquest debat ciutadà serà l’Espai públic i el paisatge urbà i tindrà lloc a l’Adoberia Bella a les 18:30h
27-10-2016

El proper dijous, dia 3 de novembre, es farà la primera sessió participativa de la Consulta de Projectes pel Barri del Rec d’Igualada oberta a la ciutadania. L’eix central d’aquest debat ciutadà serà l’Espai públic i el paisatge urbà i tindrà lloc a l’Adoberia Bella (c/ del Rec cantonada c/Dr. Joan Mercader) de 18:30 a 20:30h del vespre.

La benvinguda i la introducció de la sessió aniran a càrrec de Jordi Pont, segon tinent d’alcalde i regidor de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada. Tot seguit, Francesc Muñoz, geògraf i professor de Geografia Urbana de la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzarà una ponència per introduir el debat. Finalment, es farà una dinàmica de treball i un debat conduït per Laia Torras, experta en metodologia participativa, per recollir l’opinió de tots els assistents.

Es tracta d’una sessió oberta a tots els igualadins i no és necessari inscriure’s prèviament. Les altres dues sessions de participació ciutadana tindran lloc el 10 i el 17 de novembre i tractaran sobre Edificació i usos del barri i Urbanisme i connectivitat, respectivament.

Més informació al WEB del projecte.

  • Compartir