Sou a: Inici / Noticies / Activitats de promoció de la salut sexual i afectiva

Activitats de promoció de la salut sexual i afectiva

L’Ajuntament d’Igualada impulsa 'Figues i ous 2015', un seguit de propostes orientades als joves al voltant de l'1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA.
23-11-2015

El departament d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d’Igualada impulsa, a partir d’aquest mes de novembre i durant les properes quatre setmanes, un seguit d’activitats de promoció de la salut sexual i afectiva, especialment orientades als joves de la ciutat. La iniciativa porta per títol Figues i ous 2015 i compta també amb el suport del departament municipal de Joventut.

Precisament, ara fa uns anys el departament de Joventut va organitzar La setmana de les figues i els ous i ara, en el marc del nou Pla de Salut d’Igualada 2015-2018, s’ha volgut recuperar la iniciativa des d’Entorn Comunitari, amb la voluntat de donar continuïtat anual a un programa amb diferents actuacions de promoció i prevenció. Enguany les activitats giren al voltant del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, que es commemora l’1 de desembre.

Aquest dimarts, 24 de novembre, a les 19h, l’Escola Garcia Fossas acull la xerrada oberta al públic titulada Com parlar de sexualitat amb els nostres infants. El dimarts, 1 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, es distribuiran llaços vermells i material informatiu a l’Espai Cívic Centre. El divendres, 4 de desembre, a les 20h, l’equipament juvenil La Kaserna acollirà la projecció de la pel·lícula Pride (2014) i, finalment, el dijous, 17 de desembre, l’alumnat de l’INS Joan Mercader representarà l’obra de teatre Que sí, vida!, centrada en la prevenció del VIH. A banda, la campanya contempla la distribució de kits del plaer i material informatiu en locals d’oci nocturn, a l’Espai Cívic Centre i a La Kaserna.

Programa d'actes

  • Compartir