Sou a: Inici / Noticies / Programació d'estiu 2017 dels equipaments cívics

Programació d'estiu 2017 dels equipaments cívics

La nova programació inclou més 80 i tallers d’idiomes, noves tecnologies, música, cuina, activitat física i manualitats, entre altres
06-06-2017

L’Ajuntament d’Igualada obre el proper dilluns, 12 de juny, les inscripcions per les activitats del equipaments cívics municipals –l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima– corresponents als mesos de juny i juliol de 2017. Es poden efectuar a través de tres vies: presencialment als mateixos equipaments, telefònicament o a través d’Internet AQUÍ.

En l’apartat de cuina i gastronomia, es podrà aprendre a fer croquetes, english cakes, pastissos freds, llegums, amanides d’estiu, cuina ràpida vegetariana, gelats naturals, plats de carn freda, escabetx, sopes fredes o mousses. Hi haurà, a més, un taller de cuina específic per a joves.

Tots aquells que vulguin posar-se en forma, poden optar entre tonificació, running, fit-dance, batuzumba o diferents nivells d’activitat física per a gent gran i, els que cerquin alternatives de ball i música, tenen a l’abast balls orientals, salsa, lindy-hop swing, txa txa txa, country o batxata. Aquells que vulguin treballar plegats el cos i la ment, tenen a disposició meditació, ioga, relaxació en la natura, iogalates, tonificació, hipopressives i abdominals sense risc.

En el camp de les manualitats i l’artesania es podrà participar en cursos de fotografia nocturna i de fotografia d’exterior, de decoració de bosses, de pintura de pedres, de retrat o de transferència d’una foto a una fusta. En l’àmbit formatiu es pot optar per cursos de botànica i jardineria, d’expressió en públic, de cinema, de salut a la llar i, en l’apartat dels idiomes, es proposen diferents nivells d’alemany, anglès, italià i xinès. L’aula de Noves Tecnologies contempla diferents continguts relacionats amb les tauletes, el telèfon mòbil, l’ordinador o les xarxes socials.

La programació estival la completen el Fàtima té Salsa de l’1 de juliol, els iglús de vent de l’European Balloon Festival, i diferents presentacions, visites, passejades, xerrades, exposicions i projeccions.

El programa recorda, finalment, que els equipaments cívics municipals ofereixen punts de trobada, com ara el Casal d’Avis a Fàtima o el Vestíbul de lectura de premsa diària i el Grup de Suport al Dol a l’Espai Cívic Centre, i diferents serveis, com el d’Atenció a les Dones o el de Mediació Comunitària.

Podeu consultar el programa sencer AQUí

  • Compartir