Sou a: Inici / Noticies / Projecció de 'Wadjda' dins del cicle de cinema V.O.

Projecció de 'Wadjda' dins del cicle de cinema V.O.

Dins del cicle de Cinema V.O. de pel·lícules en versió original, aquest dimecres, 23 de juliol, el pati de la Igualadina Cotonera acull la projecció de la pel·lícula Wadjda, dirigida per Haifaa Al-Mansour.
22-07-2014

Dins del cicle de Cinema V.O. de pel·lícules en versió original, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada a través del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí i de l’Institut Municipal de Cultura (IMC), aquest dimecres, 23 de juliol, el pati de la Igualadina Cotonera acull la projecció de la pel·lícula Wadjda, dirigida per Haifaa Al-Mansour.

Aquesta directora de l’Aràbia Saudita ha dirigit el film per explicar com viuen les dones al seu país. A través dels ulls d’una nena, fa un retrat de la vida de les dones en aquell indret, centrant-se en Wadjda, que es deleix per tenir una bicicleta malgrat que a l’Aràbia Saudita aquestes no estan ben vistes per les nenes.

La pel·lícula es projectarà en versió original en àrab subtitulada en castellà. La sessió tindrà lloc a les 22h i l’entrada serà gratuïta.

  • Compartir
Pertany a: