Sou a: Inici / Noticies / Projecció del documental 'Most likely to succeed'

Projecció del documental 'Most likely to succeed'

A la projecció estan convidats els professionals del món de l’ensenyament, mestres i professors de les escoles que formen part del projecte Escola Nova 21
20-06-2017

El departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, dinamitzador de la xarxa local d’Escola Nova 21, ha organitzat la projecció del documental Most Likely To Succeed (2015). Tindrà lloc el dimarts, 27 de juny, en dues sessions, a les 9 i a les 12h, a l’auditori de l’Institut Pere Vives Vich.

El documental mostra el cicle d’un curs escolar en un dels centres de secundària de les escoles High Tech High de San Diego. La realització del film compta amb aportacions d’experts en polítiques educatives i en gestió de les organitzacions i gestió del canvi.

A la projecció estan convidats els professionals del món de l’ensenyament, mestres i professors de les escoles que formen part del projecte Escola Nova 21. En aquest mateix acte, els experts d’Escola Nova 21 exposaran l’ideari de la iniciativa i els reptes del sistema educatiu.

Per a més informació es pot consultar el web del documental www.mltsfilm.org i el web del projecte www.escolanova21.cat.

  • Compartir