Sou a: Inici / Noticies / Prorrogada la mostra 'Gravats' de Giralt-Miracle

Prorrogada la mostra 'Gravats' de Giralt-Miracle

Seixanta-dues obres de cinquanta-set artistes, acompanyades de notes on aquest crític i historiador de l’art comenta la seva relació personal i intransferible amb tots aquests creadors
29-11-2016

Els sis-cents visitants que ja han passat per l’exposició Gravats. Col·lecció Daniel Giralt-Miracle, al Museu de la Pell d’Igualada, han contemplat obres d’artistes tan rellevants com Picasso, Miró, Chillida, Saura, Tàpies, Plensa, Clavé, Palazuelo, Cuevas, Miralda, Christo, Motherwell, Vostell o Zao Wou-ki.

Seixanta-dues obres de cinquanta-set artistes, acompanyades de notes on aquest crític i historiador de l’art comenta la seva relació personal i intransferible amb tots aquests creadors. L’exposició, organitzada pel Museu de la Pell i l’Ajuntament d’Igualada, amb el Museu de Valls i la col·laboració de Daniel Giralt-Miracle, es prorroga ara fins el 18 de desembre i es pot visitar, amb entrada gratuïta, de dimarts a divendres, de 10 a 14h, les tardes de dijous i divendres, de 16 a 20h, i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h.

  • Compartir