Sou a: Inici / Noticies / Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació

Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació

La nit del 12 al 13 d’octubre haurien agredit dos homes al Passeig Verdaguer, sostreient-los diners i donant-se a la fuga
22-10-2018

Passada la mitjanit del 12 al 13 d’octubre, la Policia Local d’Igualada va respondre a l’avís d’una incidència al Passeig Verdaguer. Arribats als llocs dels fets, els agents van assistir dos homes que havien estat víctimes d’un robatori amb violència i intimidació. Segons els testimonis recollits, un grup de joves els havien colpejat, fent servir fins i tot una ampolla de vidre, sostreient-los els diners que portaven i donant-se a la fuga amb un vehicle que diverses persones van poder descriure.

Els agredits van ser atesos pel sistema d’Emergències Mèdiques i posteriorment traslladats a l’Hospital d’Igualada. En base a la informació facilitada pels testimonis i, gràcies també a la gravació de seguretat d’un establiment proper, la Policia Local va poder identificar tant el cotxe com els presumptes responsables de l’agressió i el robatori.

El 13 d’octubre al migdia es va localitzar el vehicle i es va procedir a la detenció del seu propietari. Entre els dies 14 i 15 d’octubre es van localitzar els altres tres implicats, procedint també a la seva detenció i instruint les corresponents diligències. Tots quatre tenen entre 20 i 26 anys.

  • Compartir