Sou a: Inici / Noticies / Quatre empreses igualadines finalitzen la seva participació dins del projecte “Transforma’t” per enfortir el seu lideratge

Quatre empreses igualadines finalitzen la seva participació dins del projecte “Transforma’t” per enfortir el seu lideratge

Aquest mes de gener quatre noves empreses participaran en aquesta actuació que s’emmarca dins del Programa de Mesures d’Ocupació pel tancament perimetral
15-12-2021

El Regidor de Dinamització  Econòmica  de l’Ajuntament d’ Igualada Jordi Marcè Termes ha assistit a la cloenda de les quatre primeres empreses participants  del projecte "Transforma't" que és una de les actuacions que formen part del Programa Integrat de Mesures Urgentes d’ Ocupació pel tancament perimetral dels municipis de Igualada , Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i  Òdena, subvencionat  pel  Servei Públic d’ Ocupació de Catalunya i que preveu actuacions per el foment del treball i recolzament al teixit productiu local.

El projecte Transforma't  pretén  fomentar el creixement  de l’ activitat econòmica de vuit empreses d’ Igualada participants. A partir d’ un anàlisi intern exhaustiu, s’han identificat els seus punts forts, el seu grau d’ experiència i especialització, entre d’ altres aspectes, diferenciant les empreses participants de la resta d’ empreses existents al mercat, enfortint el seu lideratge.

Aquest procés d’ acompanyament a l ‘empresa s’ ha realitzat aplicant una metodologia específic que inclou: l’elaboració de matrius d’ anàlisi a partir de les tècniques SAFO i CAME, la creació conjunta del model de negoci mitjançant el mètode CANVAS, la definició d’ un portfoli des serveis de l’ empresa, l’  estructuració de l’ estratègia de l’ empresa i la creació d’ un pla d’ accions.

Una de les característiques que tenen les empreses per assolir l’ èxit i el màxim aprofitament del programa és que tinguin un equip directiu cohesionat i que l’ empresa disposi de temps per treballar el projecte.

Les quatre primeres empreses que han participat en el projecte Transforma’t van començar les sessions el dia 20 de setembre i finalitzaran aquest mes de desembre. La valoració de les empreses, en aquesta primera edició: Intarex S.L, Eminens Technology S.L, Scor Equip S.L i Tallers Ribacar S.L ha estat molt positiva.

Esta previst  que el dia 11 de gener comencin les sessions quatre empreses més i que finalitzin les sessions el 31 de març del 2022.

  • Compartir