Sou a: Inici / Noticies / Quimi Portet porta a Igualada la seva 'Festa Major d'Hivern'

Quimi Portet porta a Igualada la seva 'Festa Major d'Hivern'

L’intèrpret vigatà fa una escala del seu World Tour a la capital de l’Anoia, formant part del Cicle Escena Sonora
12-03-2019

Quimi Portet arriba a Igualada amb el seu World Tour de música “moderadament moderna i passablement popular” aquest dissabte, 16 de març, a les 21h, al Teatre Municipal l’Ateneu. El concert forma part de la programació del Cicle Escena Sonora.

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí.

Sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai en un nou àlbum, Festa Major d’Hivern (Quisso Records-Fina Estampa, 2018), el desè de la seva carrera en solitari, gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (1993) i Hoquei sobre pedres (1997). Rock’n’roll de quan el rock’n’roll importava sense nostàlgia ni complexes que, en directe i amb Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible.

Les entrades es poden adquirir anticipadament, al preu de 15 euros, al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada, situada al c/ Garcia Fossas, 2, de dimarts a divendres de 18:30 a 20:30h i el dissabte d'11 a 14h. També al web www.ticketea.com i, des d’una hora abans del concert, a la taquilla del Passatge Vives. El mateix dia tindran un preu de 18 euros. Els socis d’Òmnium i els Amics del Teatre de l’Aurora les poden adquirir per 12 euros i els alumnes de les escoles de música per 10 euros.

Cicle Escena Sonora · Aquest concert forma part del Cicle Escena Sonora d’hivern, que ja va tenir una primera part la passada tardor. La proposta la promou l’empresa de gestió cultural i comunicació El Gest i compta amb el patrocini de Moritz, amb la col·laboració d’Òmnium Anoia i les escoles de música d’Igualada i amb el suport del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, el Teatre de l’Aurora, el Programa.cat del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona.

Abans de Quimi Portet, ja han actuat a Igualada en el mateix cicle, Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project, al Teatre Municipal l’Ateneu, i els Ljubliana & the Seawolf, al Teatre de l’Aurora. Tancarà aquest cicle el diumenge, 14 d’abril al Teatre de l’Aurora, la cantant Celeste Alías presentant l’espectacle Tot sembla tan senzill. Homenatge a Montserrat Abelló, juntament amb Santi Careta i Sònia Moya.

  • Compartir