Sou a: Inici / Noticies / Ràdio Igualada recull el Premi Ràdio Associació en 'Innovació'

Ràdio Igualada recull el Premi Ràdio Associació en 'Innovació'

L’habitual espai de l’emissora sobre patrimoni arquitectònic i històric s'ha convertit en unes audioguies amb suport webapp, accessibles des del principals monuments
04-05-2018

Ràdio Igualada ha recollit aquest dijous, 3 de maig, el Premi Ràdio Associació de Catalunya en la categoria d’Innovació per la iniciativa de difusió del patrimoni Igda.cat.

L’habitual espai de l’emissora sobre el patrimoni arquitectònic i històric de la capital de l'Anoia, amb la col·laboració de l’historiador de l’art David Martínez, ha estat transformat en unes audioguies amb un suport webapp, dissenyat per l'empresa Instint.net. Ara, el visitant pot trobar, davant dels principals monuments o edificis històrics –com la Igualadina Cotonera, l’Ermita de Sant Jaume Sesoliveres i la Basílica de Santa Maria– un panell informatiu amb un codi QR i, fent-ne la lectura amb el seu dispositiu mòbil, accedeix a la seva informació audiovisual narrada en diferents idiomes.

El lliurament del guardons s’ha dut a terme a l’Auditori ONCE de Barcelona, en una gala que també ha reconegut, entre altres, la periodista Mònica Terribas, el programa Versió RAC1, Ràdio Banyoles o el documental Las cloacas de interior. El premi l’ha recollit l’equip de Ràdio Igualada responsable del projecte, encapçalat per Xavi Dàvila i Xavi Amat, i els han acompanyat també el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, i el regidor de Promoció Cultural, Pere Camps.

Més informació AQUÍ.

  • Compartir