Sou a: Inici / Noticies / Ràdio Igualada rep un Premi Ràdio Associació

Ràdio Igualada rep un Premi Ràdio Associació

El jurat ha valorat les funcions d’alerta i informació d’una emissora local en l’informatiu especial de Ràdio Igualada durant l'emergència del núvol químic de l'any 2015.
26-04-2016

El jurat dels Premis Ràdio Associació ha volgut destacar aquest 2016 els diversos formats que la ràdio utilitza per presentar i apropar l’actualitat als oients, com és el cas d’Espècies Protegides de Ser-Catalunya, a més de fer una especial valoració de les potents apostes pel cap de setmana de RAC1 i Catalunya Ràdio.

Els premis també han volgut  emfatitzar el paper dels col·laboradors de qualitat de la ràdio, personalitzats en l’escriptor Quim Monzó, així com manifestar l’augment de la qualitat de la ràdio local, amb l’informatiu especial de Ràdio Igualada en l'emergència del núvol químic de l'any 2015, que ha estat mereixedor del Premi al Millor Programa de Ràdio Local.

El jurat ha valorat, en el cas de l'emissora igualadina, la capacitat d'executar perfectament les funcions d’alerta i informació d’una emissora local davant un fet puntual com és la situació d’emergència provocada per un accident d’una empresa del municipi. En aquesta categoria, el jurat ha atorgat també dues Mencions de Qualitat: una per L’Estenedor de Boca Ràdio de Barcelona, i l’altra per Enfilats, de Ràdio Sabadell.

Altre premiats han estat, entre altres, el periodista Carlos Alsina, Radio Televisió d'Andorra, el Via lliure de RAC1 o El suplement de Catalunya Ràdio. La gala de lliurament dels premis tindrà lloc aquest dijous, 28 d'abril, a Barcelona.

  • Compartir