Sou a: Inici / Noticies / Ràdio Igualada, premi al millor programa de ràdio local

Ràdio Igualada, premi al millor programa de ràdio local

L’especial informatiu que es va emetre durant el incident químic al polígon industrial de Les Comes ha estat reconegut als Premis Ràdio Associació 2016.
29-04-2016

L’equip d’informatius de l’emissora municipal Ràdio Igualada ha recollit aquest dijous, 28 d’abril, el Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio local de l’any 2015. La gala de lliurament de la 16a edició d’aquests guardons, conduïda per Quim Masferrer, s’ha celebrat a l’Auditori ONCE de Barcelona i ha comptat també amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

El jurat ha valorat “la capacitat d'executar perfectament les funcions d’alerta i informació” d’aquesta emissora en l’especial informatiu que va emetre durant la situació d’emergència del febrer de l’any passat, provocada per un incident químic al polígon industrial de Les Comes. Ha recollit el premi l’equip que va fer possible aquella jornada informativa, amb els periodistes Montse Sanou, Xavi Dàvila, Jordi Quintana i Aitor Centelles, el tècnic Xavi Amat i el meteoròleg Albert Borràs.

En la mateixa categoria s’han atorgat també dues mencions de qualitat, una per L’Estenedor de Boca Ràdio de Barcelona, i l’altra per l’espai Enfilats de Ràdio Sabadell.

IMATGES DE LA GALA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir