Sou a: Inici / Noticies / Recepció als estudiants mexicans del Màster en Enginyeria del Cuir

Recepció als estudiants mexicans del Màster en Enginyeria del Cuir

Al llarg de quatre setmanes han fet una immersió teòrica i pràctica en l’adoberia local, visites tècniques a empreses locals del sector de la pell de qualitat i diferents avaluacions.
01-02-2016

Aquest dilluns, 1 de febrer, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha mantingut una trobada amb tretze estudiants mexicans del Màster en Enginyeria del Cuir, una titulació exclusiva que la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) imparteix al Campus Universitari de la capital de l’Anoia. Tots ells són alumnes del Centro de Innovación Aplicada en Tecnologías Competitiva (CIATEC) de la ciutat de León, a l’estat de Guanajuato, i han dut a terme una estada d’un mes a Igualada per a completar la seva formació.

Al llarg de quatre setmanes han fet una immersió teòrica i pràctica en l’enginyeria del cuir, visites tècniques a empreses locals del sector de la pell de qualitat i diferents avaluacions. El CIATEC forma part de la Red de Centros Públicos del Consejo Nacional de Ciencia i Tecnología, que té l’objectiu de treballar pel desenvolupament tecnològic, econòmic i social de Mèxic.

  • Compartir