Sou a: Inici / Noticies / Reconeixement a la millor pràctica d'administració pública

Reconeixement a la millor pràctica d'administració pública

La patronal vallesana CECOT reconeix a la seva Nit de l'Empresari la tasca d'impuls de l'Igualada Leather Cluster Barcelona feta per l'Ajuntament de la capital de l'Anoia
21-10-2016
Reconeixement a la millor pràctica d'administració pública

Foto: CECOT

L'Ajuntament d'Igualada ha rebut aquest dijous, 20 d'octubre, el Reconeixement Cecot a la Millor Pràctica en Administració Pública, en la 22a Nit de l'Empresari de la patronal vallesana que s'ha celebrat a l'Auditori de Barcelona. El guardó premia la tasca de l'Ajuntament igualadí per a impulsar l'Igualada Leather Cluster Barcelona, conjuntament amb el Gremi de Blanquers de la ciutat. Ha recollit la distinció l'alcalde, Marc Castells, acompanyat de la tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón. Castells considera que “reconeixements com aquest ens esperonen a seguir treballant per l’enfortiment de la indústria local de la mà dels nostres sectors econòmics, amb l’objectiu clar d’ajudar les nostres empreses a ser més competitives”.

L'acte ha estat encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el de Cecot, Antoni Abad. També hi han assistit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, els consellers Josep Rull, Dolors Bassa i Jordi Baiget, i el segon tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, entre altres autoritats.

Al llarg de la vetllada s'han lliurat una dotzena de reconeixements més: IMC Toys (Empresa més Internacional), Casa Ametller (Comerç més Dinàmic), Mat Global Solutions (Innovació en Petita Empresa), Skeyndor (Innovació en Mitjana o Gran Empresa), Bas Alimentària (Millor Iniciativa Empresarial), Parkimeter Technologies (Valor d’Emprendre en Nova Empresa) i Mozzakimozza (Valor d’Emprendre en Categoria de Reempresa). Alhora, s’ha distingit a la Fundació Ecom (Entitat Integradora), Campos Estela (Reconeixement CaixaBank a la PIME Responsable), Grup Peralada (Premi Prevint) i Barcelona Oberta (Associació Empresarial). Finalment, el president de la Fundació Uriach 1838, Joan Uriach, ha rebut el Reconeixement Cecot 2016 per la seva trajectòria professional.

Més informació AQUÍ

  • Compartir