Sou a: Inici / Noticies / Reconeixement a Ràdio Igualada per la seva tasca informativa

Reconeixement a Ràdio Igualada per la seva tasca informativa

La tasca d’informació i servei públic de l’emissora durant el núvol químic del mes de febrer, reconeguda als Premis Lacetània.
30-11-2015

Els serveis informatius de l’emissora municipal Ràdio Igualada han rebut recentment a Manresa un reconeixement per la seva tasca durant l’emergència química succeïda en una empresa del polígon industrial de Les Comes el 12 de febrer de 2015. Concretament, el jurat del Premi Regió 7 de Comunicació dels Premis Lacetània els ha concedit una menció honorífica per la seva cobertura i prestació de servei públic en aquella jornada excepcional. L’acte es va celebrar divendres passat, 27 de novembre, al Saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa i hi van assistir els membres de l’equip, amb la coordinadora de l’emissora, Montse Sanou, i el regidor de Promoció Cultural i Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps.

Tot i que els Premis Lacetània, que convoca Òmnium Bages, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, estan adreçats a treballs periodístics de caràcter social, el jurat ha concedit aquesta menció a Ràdio Igualada pel rigor informatiu i per convertir-se en un canal ràpid i eficaç per alertar a la població sobre el que estava passant a la ciutat durant la jornada del 12-F. L’emissora municipal va començar a fer, des de primera hora, informatius especials cada trenta minuts amb informació puntal sobre com evolucionava el núvol químic, completant aquesta cobertura amb informació minut a minut a les xarxes socials.

Ràdio Igualada és l’emissora de referència a la capital de l’Anoia en casos d’emergència i es pot sintonitzar al 103.2 FM, al web www.radioigualada.cat i a l’aplicació IgualApp.

  • Compartir