Sou a: Inici / Noticies / Recorreguts per contribuir al Protocol davant l’Assetjament Sexual

Recorreguts per contribuir al Protocol davant l’Assetjament Sexual

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) està elaborant el Protocol davant l’Assetjament Sexual ens Espais Públics d’Oci i convida la ciutadania a participar
22-01-2018

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) està elaborant el Protocol davant l’Assetjament Sexual ens Espais Públics d’Oci i es troba ara mateix en la fase de diagnosi. Per a completar aquesta fase, s’han organitzat dues marxes pel territori que tenen l’objectiu de detectar els punts foscos i els espais insegurs per a les dones.

La primera serà una Marxa Exploratòria per a dones que es farà el proper dijous, 1 de febrer, a les 20h. La seva durada serà aproximadament de dues hores i la convocatòria serà a la confluència dels carrers del Rec i Creueta d’Igualada. Acompanyarà i dinamitzarà la marxa el col·lectiu Punt 6, especialitzat en urbanisme en perspectiva de gènere.

La segona serà un Recorregut de Reconeixement, pensat per a homes i dones i, especialment, aquelles persones que treballen tècnicament en el disseny de les ciutats. Tindrà lloc el proper dijous, 15 de febrer, a les 20h i la convocatòria també es farà a la confluència dels carrers del Rec i Creueta.

Des de la MICOD es convida totes les persones interessades a participar en aquest projecte i a dir la seva respecte les inseguretats i les pors que es perceben en els carrers de les ciutats. Per a participar en qualsevol de les dues marxes, caldrà fer inscripció al correu electrònic .

(*informació via MICOD)

  • Compartir