Sou a: Inici / Noticies / Recta final de la millora de voreres al c/ Esquiladors

Recta final de la millora de voreres al c/ Esquiladors

Aquesta setmana s'ha reobert el tram del c/ Esquiladors, entre el c/ Sant Carles i el c/ del Vidre, que ha estat tancat el trànsit durant les darreres setmanes
13-09-2018

Aquesta setmana s'ha reobert el tram del c/ Esquiladors, entre el c/ Sant Carles i el c/ del Vidre, que ha estat tancat el trànsit durant les darreres setmanes per obres de millora de l'accessibilitat en les voreres. Enllestit aquest tram, que es considerava el més urgent per tal de garantir l'accés a les escoles de l'Ateneu Igualadí i les Escolàpies un cop comencés el curs, ara les tasques es concentren a la part superior del c/ Esquiladors, el que va del Pg. Verdaguer al c/ Sant Carles.

Les voreres en aquest carrer tenien majoritàriament una amplada d'entre 90 cm i 1 metre i presentaven un mal estat de conservació. S'està actuant sobre una superfície total de 650 m2 de voreres, ampliant-les fins un mínim d’1,5 metres i fent-les plenament transitables per persones amb mobilitat reduïda i més còmodes per les famílies en una zona eminentment escolar.

Aquesta actuació se suma a les fetes recentment, entre altres, en carrers com els de Capellades, Santa Caterina, Sant Josep, Sant Carles o Portal, que ja ofereixen voreres més transitables i segures per als vianants. També aquest estiu s'ha finalitzat una intervenció similar al c/ Mariano Cuyner, entre la Pl. Anselm Clavé i el c/ Sant Josep. Aquí s'ha ampliat tota la vorera Nord fins als 1,5 metres i s'han fet accessibles els seus xamfrans amb el c/ Santa Teresa i amb el c/ Òdena. En el marc d'aquesta mateixa actuació, s'han fet accessibles també els dos xamfrans del c/ Rei Ferran d’Antequera amb el c/ Òdena.

  • Compartir