Sou a: Inici / Noticies / Acaba la primera fase de treballs a la zona blanca de la Sagrada Família

Acaba la primera fase de treballs a la zona blanca de la Sagrada Família

Oferirà més d’un centenar de places d’estacionament lliure, un cop s’enllesteixin els treballs d’arranjament actuals
28-02-2019

Les obres de la nova zona blanca d’aparcament gratuït d’Igualada, delimitada per la Carretera de Manresa i els carrers Pierola i Doctor Fleming, a tocar de l’església de la Sagrada Família, han superat la primera fase i aviat iniciaran les darreres setmanes de treballs abans de la seva obertura.

Es tracta d’una àrea d’uns 2.800 m2, ubicada en un punt estratègic per a donar servei tant al Col·legi Monalco com a l’àrea comercial de la zona Nord de la ciutat. El terreny, que ha estat llogat per l’Ajuntament, oferirà més d’un centenar de places d’estacionament lliure, un cop s’enllesteixin els treballs d’arranjament actuals: ja s’ha anivellat i adequat la superfície i se l’ha preparat per l’evacuació d’aigües pluvials i, a partir del mes d'abril, es preveu dur a terme la segona fase, que inclou la distribució de les places, el reforç de la il·luminació i la senyalització pertinent. La posada en marxa, un cop s’enllesteixin aquests treballs, es preveu al voltant del mes de maig.

A banda, en els darrers mesos, l’Ajuntament d’Igualada ha obert altres zones blanques en diferents punts de la ciutat, com la del c/ Virtut, a tocar del mercat municipal de La Masuca, o la del c/ Comarca, per donar servei a l’Escola Pare Ramon Castelltort.  També s’ha pavimentat una de les zones blanques més grans existents fins ara, la dels carrers Piera i Calaf, a tocar de l’oficina de Correus.

  • Compartir