Sou a: Inici / Noticies / Reformes a la cuina del Centre Obert Montserrat

Reformes a la cuina del Centre Obert Montserrat

Han destinat 5.300 euros a la renovació de l’antiga instal·lació, construïda fa vint anys i que presentava importants mancances.
10-11-2015

El departament d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada i l’Obra Social “la Caixa” han col·laborat en la reforma de la cuina del Centre Obert Montserrat. L’antiga instal·lació, construïda fa vint anys, presentava importants mancances i falta d’espai i ara, amb una actuació de reforma de 5.300 euros, s’ha modernitzat i endreçat.

A partir d’aquest curs 2015-2016, amb aquesta millora, els infants de 4 a 12 anys del Centre Obert Montserrat podran gaudir d’un renovat espai on dur a terme les seves primeres passes culinàries.

Els centres oberts són serveis diürns que realitzen una tasca socioeducativa, en el temps lliure, per a donar suport, estimular i potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat i la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'esbarjo, compensant les mancances socials dels infants i joves atesos. Són serveis que promouen l’aplicació pràctica dels drets i deures dels infants, els joves i les seves famílies.

  • Compartir