Sou a: Inici / Noticies / Reformes en 15 habitatges de persones grans

Reformes en 15 habitatges de persones grans

El programa té l’objectiu de fer reformes bàsiques als habitatges de les persones grans més vulnerables i que han estat ateses als serveis socials
24-07-2017

El Programa d’Arranjament d’Habitatges per a les Persones Grans, que duen a terme conjuntament l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona, ha permès dur a terme millores en un total de quinze llars entre els mesos de maig i juliol.

S’hi han invertit uns 25.000 euros, el 80% aportats dels quals han estat aportats per la Diputació i la resta per l’Ajuntament. Principalment s’han efectuat reformes en banys, canviant les banyeres per plats de dutxa i afegint-hi altres ajudes tècniques que facilitin el dia a dia de les persones grans a casa seva.

El programa té l’objectiu de fer reformes bàsiques als habitatges de les persones grans més vulnerables i que han estat ateses als serveis socials, per a garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes, afavorir l’accessibilitat, millorar les condicions de la llar i promoure l’autonomia funcional i la seva qualitat de vida.

  • Compartir