Sou a: Inici / Noticies / Rehabilitació de les voreres de Sant Jaume Sesoliveres

Rehabilitació de les voreres de Sant Jaume Sesoliveres

La gran majoria de les voravies daten dels anys ’70 i ’80 i presenten malformacions majoritàriament a causa de les arrels i la vegetació.
14-07-2015

Durant aquest mes de juliol, l’Ajuntament d’Igualada està duent a terme la primera fase de millora de voreres al barri de Sant Jaume Sesoliveres, en gran part malmeses pel pas del temps i l’acció de les arrels de l’arbrat de la zona.

En diferents punts, les rajoles d’aquestes voreres estaven aixecades, fet que les converteix en pràcticament intransitables i provoca evidents molèsties i perill als vianants. La majoria d’aquestes voreres daten dels anys ’70 i ’80, quan es va desenvolupar aquesta zona urbana a l’Oest de la ciutat, a partir del Pla Parcial de Sant Jaume Sesoliveres.

Responent a una llarga reivindicació veïnal, en les accions previstes aquest estiu, s’actua en total en 54 punts, sobre una superfície total de 2.060 m2 de voravies. S’estan arranjant els trams més afectats i es desbrossen també els trams on han crescut herbes i vegetació. S’estan substituint completament aquells trams més deteriorats i s’estan fent els arranjaments necessaris en aquells que permeten una actuació menor que n’allargui la vida útil

Aquestes obres tenen un pressupost de 47.000 euros i una durada total prevista de dos mesos. El consistori preveu, per als propers anys, futures fases que permetin actuar en altres punts afectats d’aquest barri de Ponent.

  • Compartir