Sou a: Inici / Noticies / Relleu en la direcció de la Policia Local d’Igualada amb l’objectiu de potenciar la proximitat amb el ciutadà

Relleu en la direcció de la Policia Local d’Igualada amb l’objectiu de potenciar la proximitat amb el ciutadà

David Riba substitueix Jordi Dalmases després de 33 anys al capdavant de la Policia Local de la ciutat
19-10-2022

Aquest dimecres l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de Governació, Carlota Carener, ha presentat públicament al nou cap de la Policia Local d’Igualada, David Riba i al nou Sots Cap, Robert Martínez. Els dos agents entomen una nova estructura de comandament conjunta.

Les primeres paraules de l’alcalde, Marc Castells, han estat d’agraïment a l’excap del cos, Jordi Dalmases, per la seva tasca desenvolupada durant 33 en aquesta posició. L’alcalde ha encoratjat als agents que han passat a tenir funcions de direcció a seguir treballant per la ciutat, de forma pròxima i efectiva.

Reforç en el pressupost de seguretat i recta final del Pla Local de Seguretat

Marc Castells ha destacat el “compromís ferm d’aquest govern amb la seguretat com a pilar bàsic de la nostra societat”. Castells ha volgut destacar diverses accions i projectes en matèria de seguretat que hi ha en marxa actualment:

En primer lloc ha destacat l’increment del pressupost de l’any vinent en Seguretat. Un augment que permetrà més presència d’agents de la Policia Local al carrer i la compra de 5 nous vehicles policials. En aquest aspecte aquestes dues ultimes setmanes s’estan duent a terme oposicions de nous agents de policia que reforçaran el cos a Igualada.

Castells també ha explicat que ara mateix es troba en la seva recta final de la licitació del projecte de 19 noves càmeres de videovigilància. La setmana vinent ja s’haurà adjudicat, i l’execució i implementació projecte serà efectiva en el proper mes i mig.

Pel que fa al Pla Local de Seguretat d’Igualada, Marc Castells ha detallat que també es troba en la seva recta final, ja s’ha acabat la fase de diagnosi acabada, i objectiu és aprovar-lo al desembre.

A finals d’aquest mes també hi ha convocada una nova reunió amb veïns seguint el compromís de comunicació constant amb les associacions per estar al dia de les seves inquietuds i poder explicar-los les novetats en matèria de seguretat.

L’alcalde ha acabat la seva intervenció destacant i posant en valor la feina feta per la Policia Local d’Igualada i “la seva voluntat de ser més que mai un cos proper a la ciutadania.”

En el seu torn, el nou cap de la Policia Local, David Riba, ha explicat que entoma el repte de dirigir la Policia Local de la ciutat amb l’objectiu de seguir treballant per la ciutat i afrontant els reptes de seguretat d’Igualada fomentant la proximitat, la comunicació per totes les vies existents i fer pedagogia vers el ciutadà.”

 

  • Compartir