Sou a: Inici / Noticies / Riduan Bolbayem Rhrrabti i Francina Gonzàlez s’adjudiquen la 41a edició de la Cursa Popular d’Igualada

Riduan Bolbayem Rhrrabti i Francina Gonzàlez s’adjudiquen la 41a edició de la Cursa Popular d’Igualada

La suma dels dos recorreguts, amb arribada i sortida al Parc Central, aplega 3.429 corredors
22-10-2019

La 41a edició de la Cursa Popular d'Igualada, que ha tornat a esdevenir una gran festa esportiva i familiar, ha aplegat aquest diumenge un total de 3.429 participants que, com és habitual, s’han repartit en dues curses, amb dos recorreguts per la zona nord de la ciutat que han tingut l’inici i el final al Parc Central.

 

El recorregut A, amb un traçat de 5 quilòmetres, ha reunit 2.057 participants i ha tingut com a vencedor absolut masculí Riduan Bolbayem Rhrrabti, atleta de l’Institut Badia i Margarit/Club Atlètic Igualada, amb un temps de 15’55. La vencedora femenina ha estat Francina González Roca, corredora de la Fundació Escola Mowgli/Club Atlètic Igualada Trail, amb un registre de 19’58. Pel que fa a la cursa B, de caràcter infantil i familiar, ha aplegat 1.372 inscrits, que han fet un recorregut d’1,6 quilòmetres.

 

Cal destacar que uns problemes informàtics van impedir celebrar el lliurament de premis als guanyadors de les diferents categories. La cerimònia tindrà lloc aquest dijous, 24 d’octubre, a les 19 h, a l’Estadi Atlètic. I, pel que fa als premis a les escoles, els organitzadors els lliuraran directament als diferents centres educatius.

 

D’altra banda, la prova ha permès atorgar dos premis solidaris de 2.000 € cadascun a Mans Unides i a la Fundació Vicente Ferrer, a través d’Igualada Solidària.

 

La Cursa Popular d’Igualada ha estat organitzada pel departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia, amb el patrocini del BBVA i la col·laboració d’Aigua de Rigat, Tuga Active Wear, Stikets, Anima’ns Grup, l’equipament juvenil La Kaserna i la Universitat de Lleida. I també ha tingut el suport de la Diputació de Barcelona, de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del Club Atlètic Igualada.

 

Totes les classificacions de la cursa es poden consultar a: http://www.cursapopularigualada.cat/

 

 

GUANYADORS ABSOLUTS

 

MASCULÍ RIDUAN BOULBAYEM RHRRABTI      INSTITUT BADIA I MARGARIT / CAI                            15’55

FEMENÍ   FRANCINA GONZÀLEZ ROCA             FUNDACIÓ ESCOLA MOWGLI /CAI TRAIL    19’58

 

CLASSIFIACIÓ PER ESCOLES

Màxima participació

  1. 1.      Escola pia
  2. 2.      Col·legi Maristes Igualada
  3. 3.      Escola Monalco

 

Millor percentatge de participació: Fundació Escola Mowgli

 

PARTICIPACIÓ

Participants cursa A                        2.057

Participants cursa B                        1.372

Total                                                  3.429

  • Compartir
Pertany a: