Sou a: Inici / Noticies / S’amplien les localitats per la cercavila tradicional de dissabte i l’exhibició castellera de diumenge

S’amplien les localitats per la cercavila tradicional de dissabte i l’exhibició castellera de diumenge

Les entrades, 1000 més per la cercavila i 200 més per l’exhibició castellera es poden adquirir a partir d’avui a les 16h a tiquetsigualada.cat
26-08-2021

Per tal de donar cabuda a la forta demanda del públic per assistir a les activitats de cultura popular i tradicional, l’Ajuntament d’Igualada ha ampliat l’aforament de les dues sessions de la Cercavila Tradicional de dissabte a l’espai perimetrat del carrer Dr. Mercader. Avui dijous a partir de les 16h es poden obtenir les noves entrades al web www.tiquetsigualada.cat  que amplia l’aforament amb 500 cadires més per cada sessió.

Us recordem també que el divendres 27 d'agost, a les 18,30 h la Tabalada menuda es farà  al pati del Museu de la Pell, atès que la normativa no autoritza l’acte a la via pública.  El diumenge 29 d'agost, a les 9,30 la cercavila d’anada a ofici i l’entrada a la plaça està anul·lada per la mateixa raó. El que si que es manté i, també s’amplia l’aforament, és l’Exhibició Castellera dels Moixiganguers el diumenge 29 d'agost, a les 12h. L’activitat es farà a la plaça de l’Ajuntament tancada perimetralment per controlar l’aforament. A partir d’avui a les 16h, a tiquetsigualada.cat hi haurà disponibles 200 entrades més per diumenge.

El mateix diumenge 29 d'agost, a les 17 i 18 h les actuacions de Lluïment –amb les entrades exhaurides, es traslladen al pati del Museu de la Pell, atès que la normativa no autoritza l’acte a la via pública. El retorn del sant, previst a les 19,30h del diumenge es farà sense públic en un espai perimetrat del centre,  atès que les restriccions del Covid dictades pel Procicat no ho permeten.

  • Compartir