Sou a: Inici / Noticies / S’edita el plànol 'Menjar, dormir, gaudir Igualada'

S’edita el plànol 'Menjar, dormir, gaudir Igualada'

El plànol ofereix informació al visitant sobre on pot quedar-se a menjar o a dormir i què pot visitar a Igualada
15-04-2015

La ciutat d’Igualada ofereix producte de qualitat, des del punt de vista cultural, social i també gastronòmic, però fins ara mancava un suport pràctic i còmode que pogués ser utilitzat per turistes i ciutadans per consultar tota aquesta oferta. Davant aquesta realitat des de la Unió Empresarial de l'Anoia, conjuntament amb l'Ajuntament d'Igualada, s’ha editat el plànol Menjar, dormir, gaudir Igualada, una manera de  posar de relleu tot el que els restaurants, bars i establiments restauradors de la ciutat poden oferir als visitants que vulguin conèixer Igualada, les seves possibilitats i les seves capacitats.

En aquest plànol, hi apareixen una gran quantitat de restaurants i bars, repartits per zones, a més d'alguns serveis i informació general d’Igualada com els accessos, l'estació de tren i autobusos, les zones d'aparcament gratuït i de pagament, les farmàcies, l'hospital, així com alguns dels racons més emblemàtics per visitar i breus esquitxos d'informació general.

Una eina per als visitants d’Igualada · La ciutat d'Igualada, capital de la comarca de l'Anoia, amb més de 38.000 habitants i un volum molt important d'activitats culturals, firals, esportives i socials al llarg de l'any, ha esdevingut els darrers anys pol d'atracció per un públic molt divers. Famílies, esportistes amateurs i professionals, empreses de sectors concrets, professionals de les arts escèniques, representants i amants de les tradicions i la cultura popular, artesans, etc. Igualada compta a més amb un important patrimoni cultural, social i arquitectònic que atrau visitants que passen sovint el dia a Igualada, i durant la seva estada massa sovint desconeixen on i què poder menjar o on allotjar-se per passar més d'un dia a la ciutat.

Aquest plànol té com a finalitat essencial que els visitants que s'apropin a la ciutat, ja sigui per una fira, per un esdeveniment esportiu, per una visita de negocis, o qualsevol altre motiu que els portin a trepitja-la, puguin tenir un document a mà per quedar-se a dinar, a sopar i a dormir i allargar la seva estada a Igualada.

Tant des de la Unió Empresarial de l'Anoia com des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquesta iniciativa que ha de permetre als visitants passar més hores a la ciutat gaudint dels serveis, les botigues, els establiments, els punts d'interès i tots els recursos turístics, esportius, culturals i lúdics que s’hi ofereixen.

Exemplars repartits arreu · La primera prova del plànol es va fer en el marc de la fira BSTIM, on prop d'un miler d’exemplars es van repartir entre els expositors i visitants i va tenir molt bona acollida. Ara, amb motiu de La Mostra de Teatre i de la celebració de la Final Four de la Copa CERS d’hoquei patins, s'ha fet un segon tiratge molt més extens que s'ha fet arribar a diversos racons de la ciutat, museus, teatres, punts d'informació, hotels, la biblioteca municipal o el mateix Ajuntament.

  • Compartir