Sou a: Inici / Noticies / S’inaugura la Primavera Gran amb l’acte d’homenatge al Casal del Passeig

S’inaugura la Primavera Gran amb l’acte d’homenatge al Casal del Passeig

L’acte ha servit per agrair la tasca de Laura Llanas i Rosa Bartrolí amb la seva implicació amb l’Associació de la Gent Gran d’Igualada
03-05-2023

Aquest divendres, 28 d’abril, s’ha dut a terme l’acte d’inauguració de la Primavera Gran 2023. La trobada, que s’ha fet al Casal del Passeig, ha servit per retre homenatge a dues dones que han estat molt lligades a aquest espai de trobada i que han donat suport a l’Associació de la Gent Gran d’Igualada com són Laura Llanas, directora del centre, i Rosa Bartrolí, que ha estat l’encarregada del servei de bar i menjador fins a la seva jubilació.

L’Ajuntament d’Igualada, amb l’alcalde, Marc Castells, i la regidora d’Acció Social, Carme Riera, juntament amb el president de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada, Enric Senserrich han estat els encarregats d’agrair la seva tasca amb un obsequi commemoratiu. També s’ha fet un homenatge als principals voluntaris que col·laboren amb l’Associació i també a la sòcia més antiga de l’entitat.

L’acte ha estat amenitzat pel conjunt format per alumnes de l’Escola Conservatori de Música “Just in Time” que ha interpretat diverses peces de diferents estils.

Abans d’iniciar l’acte, que ha comptat amb diversos representants del consistori d’Igualada s’ha fet una passejada per l’exposició de treballs artístics amb fotografies, pintures i manualitats dels usuaris del centre.

Fins al 7 de maig Igualada celebrarà l’edició 2023 de la Primavera Gran, en una iniciativa que novament organitzen l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Gent Gran d’Igualada, amb el suport del departament de Drets Socials la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. La Primavera Gran reunirà dinou propostes lúdiques, festives, culturals i musicals adreçades a la gent gran de la ciutat.

Les inscripcions i les entrades per les activitats que en necessiten (Excursió a Lleida, Dinar de la Primavera Gran i pel concert de Playback a l’Ateneu) es poden demanar a l’Associació de la gent Gran d’Igualada, al Casal del Passeig (Passeig Verdaguer, 67) de 10h a 13h, de dilluns a divendres.

 

  • Compartir
Pertany a: ,