Sou a: Inici / Noticies / S’inicien les obres per tancar perimetralment la Ciutat Esportiva de Les Comes i evitar-hi l’incivisme

S’inicien les obres per tancar perimetralment la Ciutat Esportiva de Les Comes i evitar-hi l’incivisme

S’instal·laran càmeres de seguretat i es reforçarà la vigilància els divendres i caps de setmana
09-07-2021

L’Ajuntament d’Igualada ja ha iniciat les obres de tancament perimetral de la Ciutat Esportiva de Les Comes per tal de dotar-la de més seguretat i acabar amb alguns actes incívics que s’hi havien produït últimament.

Les obres consisteixen en la construcció d’un pas elevat de vianants a la confluència del carrer Guixeres amb el carrer Carles Riba. Aquesta entrada disposarà d’unes voreres molt més amplies i comptarà amb una càmera de seguretat que controlarà els vehicles que accedeixin al recinte. Amb aquesta elevació del pas de vianants, que integrarà un carril bici, s’obligarà, també, a reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquest vial. La zona comptarà, també, amb nova senyalització informativa de les restriccions d’accés i de l’ubicació de les diferents pistes de què disposa el complex esportiu.

Aquesta mateixa senyalització i instal·lació de càmeres d’accés es reproduirà a la confluència del carrer Guixeres amb el carrer de l’Abat Oliba, l’altra zona d’entrada i sortida a la Ciutat Esportiva de Les Comes.  Aquesta actuació anirà acompanyada de la instal·lació de diverses càmeres de seguretat dins del complex esportiu així com el reforç de vigilància durant els divendres i el cap de setmana. El projecte es finalitzarà durant l’estiu amb l’asfaltatge del carrer Carles Riba des del carrer Guixeres fins a la nova pista poliesportiva.

Amb el tancament de la Ciutat Esportiva de Les Comes, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que “l’Ajuntament fa una aposta ferma per la preservació i el manteniment d’aquest espai de pràctica esportiva tant usat pels igualadins i igualadines i dona solució a les queixes dels veïns del barri de Les Comes”

  • Compartir