Sou a: Inici / Noticies / S’obre el termini de sol·licituds per les subvencions de rehabilitació de façanes

S’obre el termini de sol·licituds per les subvencions de rehabilitació de façanes

L'any 2021 s'han concedit un total de 18 subvencions per un import total d’aproximadament 40.000€.
09-02-2022

Del 14 de febrer al 29 d’abril del 2022 l’Ajuntament d’Igualada obre la convocatòria per accedir a les subvencions per rehabilitar de façanes.

La regidora d’urbanisme, Carlota Carner, ha que aquesta subvenció és una aposta del govern de la ciutat que busca tres objectius clars: protegir i millorar el paisatge urbà i la seva estètica, mantenir la seguretat de les façanes dels edificis respecte la via pública i per aconseguir una regeneració del nucli antic.

Carner ha recordat que en l’anterior convocatòria, la del 2021, “l’Ajuntament d’Igualada ha concedit l’import més gran per la restauració de Façanes amb una clara voluntat d’assolir un major nombre de façanes rehabilitades cada any. Aquest 2021 s’han concedit un total de 18 subvencions per un import total d’aproximadament 40.000€.

Carner s’ha mostrat esperançada que aquestes xifres tant bones de participació segueixin aquest any aconseguint “una renovació important de l’exterior dels edificis del nucli antic de la ciutat per millorar el paisatge urbà i garantir-ne la seguretat”.

  • Compartir