Sou a: Inici / Noticies / 'Sabates grosses', el 28 de desembre al Cicle Gaudí

'Sabates grosses', el 28 de desembre al Cicle Gaudí

Dirigida per Ventura Pons i estrenada el passat setembre, la protagonitzen per Joan Pera, Pedro Ruiz, Minnie Marx, Vivky Peña i Amparo Moreno
18-12-2017

El proper dijous, 28 de desembre a les 20h, el Cicle Gaudí de cinema català clou la seva programació 2017 a l'Ateneu Cinema d'Igualada. La pel·lícula per cloure aquesta segona edició serà Sabates grosses, dirigida per Ventura Pons, estrenada el passat setembre i protagonitzada, entre altres, per Joan Pera, Pedro Ruiz, Minnie Marx, Vivky Peña i Amparo Moreno.

Una comèdia coral · L’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català. I les dues porteres valencianes amigues que s’ho expliquen tot, l’escocesa filla de l’atracador del tren de Glasgow, amagada darrere tres personalitats, idiomes i un munt de passaports, el seu pèrfid nebot que la persegueix amb el seu amant, un peça rus, les dues bessones americanes a la recerca de jovenets, la mestressa lesbiana del bar molt de moda, l’exagent del Cesid, els serveis secrets espanyols, camuflat en els Mossos d’Esquadra, descobert per un col·lega valencià… la multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt. Drama o comèdia?

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest 2017 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir