Sou a: Inici / Noticies / Al gener, sala d'estudi a la Biblioteca Central

Al gener, sala d'estudi a la Biblioteca Central

Aquesta sala, situada a la segona planta, serà només per a estudiar i els usuaris disposaran de connexió Wi-Fi, però no hi haurà servei de préstec, ni ofimàtica, ni servei d’informació.
09-12-2016

Com és habitual, la Biblioteca Central d’Igualada estarà oberta tots els dies de les festes de Nadal en el seu horari habitual, de 10 a 13h i de 16 a 20:30h, excepte els dies pròpiament festius i el 24 i 31 de desembre i 5 de gener a la tarda, en què romandrà tancada.

A més, i per donar servei als estudiants universitaris que aquests dies festius preparin els exàmens del gener la Biblioteca tornarà a obrir la sala d’estudi els dissabtes 7, 14 i 21 de gener de 2017, de 16 a 20:30h de la tarda, amb capacitat per una vuitantena de persones.

Aquesta sala, situada a la segona planta de la Biblioteca, serà només per a estudiar i els usuaris disposaran de connexió Wi-Fi, però no hi haurà servei de préstec, ni ofimàtica, ni servei d’informació. L’aforament de la sala és limitat i, per tant, no es podran reservar llocs per a altres persones, ni ocupar un lloc o absentar-se més de trenta minuts.

Aquesta oferta de sala d'estudi s'afegeix a la biblioteca del Campus universitari i a la sala d'estudi de La Kaserna. Trobareu informació AQUÍ i AQUÍ.

 

 

  • Compartir