Sou a: Inici / Noticies / Segon concurs de truites del Mercat de la Masuca

Segon concurs de truites del Mercat de la Masuca

Aquest proper dijous 8 de febrer se celebra la segona edició del concurs de truites del mercat municipal d’Igualada
02-02-2018

El Mercat de la Masuca d’Igualada repeteix el concurs de truites de Dijous Llarder. Després de l’èxit de la primera edició, l’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat que aplega els comerciants del mercat municipal d’Igualada, convoca de nou als cuiners de la comarca per trobar la millor truita de la Masuca.

Aquest és un concurs culinari ideal per Dijous Llarder i que aquest any s’avança al dijous 8 de febrer. En l’edició de l’any passat hi van participar prop de trenta persones, amb creacions per a tots els gustos. Com l’any passat, el contingut de la truita és lliure, però es demana que, al menys, un dels ingredients sigui de mercat.

El jurat valorarà el gust, la presentació i la originalitat de cada truita i repartirà tres premis en forma de vals de compra per a qualsevol botiga o parada membre de l’Associació de Botiguers de la Masuca. El primer premi guanyarà un val de compra valorat en 60 euros, el segon s’emportarà un val valorat en 30 euros i el tercer, un tercer val per valor de 20euros. En total, es repartiran 110 euros en vals de compra, gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca. Les bases del concurs es trobaran properament a la pàgina de Facebook del Mercat de la Masuca.

La recepció de les truites es farà el mateix Dijous Llarder, al matí de 11 a 13h i a la tarda de 17 a 18h al propi Mercat. El jurat farà les seves valoracions un cop tancat el plaç de presentació de truites i farà efectiu el seu veredicte a les 19h, quan es farà l’entrega de premis i una degustació de totes les truites presentades a concurs. Aquesta degustació estarà oberta a tothom.

El concurs El Dijous Llarder, Concurs de Truites! és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca i té el suport del Departament de Comerç i Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Igualada.

(*informació via Associació de Botiguers de la Masuca)

 

  • Compartir