Sou a: Inici / Noticies / Segon sorteig d’obsequis de la campanya “Mou-te pel zero a Igualada”

Segon sorteig d’obsequis de la campanya “Mou-te pel zero a Igualada”

Aquest mes de setembre s’ha fet el segon sorteig de la campanya de reducció de residus amb diversos vals de compra i productes Buff
20-09-2021

La campanya ‘Mou-te pel zero a Igualada!’, estrenada el passat 16 de juny, té per objectiu l’adquisició d’hàbits sostenibles que contribueixen a prevenir i reduir la generació de residus i apostin per la compra de proximitat. Es tracta d’una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament d’Igualada conjuntament amb l’empresa Go Zero Waste i que compta amb el suport de les empreses igualadines Buff i Curtidos Badia.

L’Ajuntament d’Igualada farà entrega dels segons premis de la campanya ‘Mou-te pel zero!’ que té per objectiu promoure el comerç local i la reducció de residus entre els igualadins i les igualadines. A través de reptes que es poden completar utilitzant l’aplicació Go Zero Waste o complimentant un tríptic que es pot trobar a diversos punts de la ciutat. Cada usuari disposa de com a mínim 30 reptes a superar. Aquests reptes van de menor a major dificultat d’assoliment i són molt variats. La idea és que tothom pugui iniciar el seu camí cap al residu zero escollint la fórmula més adequada.

Els premis s’han atorgat per sorteig entre tots els participants, aquells que havien superat més reptes tenien més opcions a resultar premiats. Les recompenses inclouen vals de regal per valor de 20 euros per poder gastar als comerços de la ciutat, packs de productes de la marca Buff i entrades per a espectacles culturals i esportius de la vila.

Després de dos mesos des de la seva presentació, a finals d’agost, eren més de 185 reptes els superats i més de 194 residus estalviats. L’objectiu és seguir treballant per reduir encara més la generació de residus i fer de l’experiència de compra, una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Per ampliar la informació sobre aquesta iniciativa es pot consultar el web habilitat: https://moutepelzero.cat/igualada/

  • Compartir